Op 19/11/2020 konden we ons inschrijven voor een online evenement in hangar K. Ze begonnen de voorstelling met de Jury voor te stellen en wie ze zijn. Het evenement is zo opgebouwd dat de verschillende groepen eerst ongeveer 4 minuten hun ideeën pitchen. Na de pitch kunnen de verschillende aanwezigen 5 minuten hun vragen vuren naar de groep.

Ik ging naar het evenement, vooral om de andere groepen te zien hoe zij hun bedrijf uitleggen. Het is ook zeer interessant om de verschillende vragen te zien die het publiek vroeg. Hierdoor kun je ook al een stukje zien hoe ver jij zit met je onderneming en met wat je allemaal rekening moet houden.

Wij wouden ons ook graag inschrijven om ook eens te polsen wat andere mensen van ons SBP denken. Jammer genoeg waren we te laat om ons in te schrijven. We konden ons gelukkig wel nog inschrijven als toeschouwer en hier konden we ook al wat uit bij leren. Natuurlijk niet zo veel als dat je zelf je bedrijf uitlegt, maar je kreeg wel al enige zin mee van wat er precies moet instaan om een succesvolle pitch te doen.

De groepen die hun ideeën pitchen, deden dit omdat wanneer de Jury het een goede pitch vonden en wanneer ze zich konden aansluiten aan uw idee. Dan kon je geselecteerd worden om tot hangar K toe te treden. Het is zeer handig wanneer je hier binnengeraakt, want dan krijg je bijvoorbeeld ook toegang tot het netwerk die start@k met zich meebrengt. Er werden 2 groepjes van de 6 geselecteerd om hierin toe te treden. Dit was voor het bedrijf ‘unikits’ van Karel Bousson en Nico Van Hevel het geval. Dit was ook het geval voor ‘wide marketing’ van Matthias van den Borre en Wesley Vercamst. Er was ook een specialer geval namelijk het bedrijf ‘catsby’ van Kaïn Kerckhove. Hij werd nog niet volledig geselecteerd, maar mocht wel eens een 1 op 1 gesprek hebben met de Jury omdat deze nog extra vragen hadden.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie